Se incarca...

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

Compania S.C. TIREMAG S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.tiremag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TIREMAG S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei TIREMAG S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa office@tiremag.ro

Acest site este intretinut si administrat de compania TIREMAG S.R.L. 

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
TireMag.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa tiremag.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. 

2. INREGISTRARE 
Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului 

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, tiremag.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului. 

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre tiremag.ro sau partenerii acestuia. 

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre tiremag.ro si alte companii. TireMag.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse. 

3. CONTINUT 
TireMag.ro defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. 

Trimiterile sau legaturile facute de tiremag.ro catre continut extern se fac de catre tiremag.ro atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. tiremag.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora. 

CONTINUTUL website-ului este proprietatea tiremag.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al tiremag.ro. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea tiremag.ro. 

TireMag.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. 

TireMag.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane. 

TireMag.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment. 

TireMag.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. 

4. DESPAGUBIRI 
TireMag.ro si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul TireMag.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli. 

5. PUBLICITATE SI PROMOTII 
TireMag.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de TireMag.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor sunt la nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. 
TireMag.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de TireMag.ro

Promotia Goodyear Dunlop Tires Romania este detaliata aici https://www.tiremag.ro/blog/informatii-utile/utile/promotie-goodyear-dunlop-romania/

Promotiile desfasurate de producatori si cupoanele de reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii.

Ex: a) Daca pentru patru anvelope se ofera un voucher de carburant, celor patru anvelope nu li se va aplica o reducere suplimentara.

b) unui produs care este deja supus reducerii nu i se poate aplica o reducere suplimentara.

 6. ACORD

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa tiremag.ro.

 7. CLAUZE FINALE 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.tiremag.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei TIREMAG S.R.L.. In conditii speciale. TIREMAG S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare pana la 30 zile lucratoare. Plata produselor se efectueaza doar dupa confirmarea scrisa a comenzii de catre un operator TireMag.ro. Confirmrea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o confirmare a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.tiremag.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania TIREMAG S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

TIREMAG S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

TIREMAG S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat. Conform Aricol 1303 si Articol 1665 din Codul Civil), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca: 

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Inainte de a lansa o comanda pe o cantitate mai mica de 4 buc dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia.

TIREMAG S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula cererea (comanda) respectiva.

TIREMAG S.R.L. isi rezerva dreptul ca pentru precomenzile plasate pe site care contin dimensiuni atipice si nu se regasesc in stocul fizic al societatii iar aceastea sunt aduse pe baza de ''Comanda ferma'' din partea clientului, sau in cazul in care Clientul prezinta semne de nehotarare asupra precomenzii, sa ceara achitarea in avans a precomenzii.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. 
Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@tiremag.ro 

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. TIREMAG S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

Produsele ce nu se afla in stocul fizic al societatii TireMag Srl si sunt aduse in baza unei ''comenzi ferme'' din partea cumparatorului nu se pot returna.

DOTul afisat pe webshop este cu titlu informativ. Incercam in permanenta sa asiguram o informatie cat mai corecta, insa sunt situatii in care seria DOT a anvelopelor livrate difera de informatia prezentata pe webshop. TIREMAG Srl accepta efectuarea returului numai in situatia in care anul de fabricatie al anvelopelor este diferit de informatia afisata pe webshop.

Ex.: daca este afisat DOT 2517 iar clientul primeste DOT 4716 anvelopa se poate returna. Daca este afisat DOT 2517 iar clientul primeste DOT 1517 anvelopa nu se schimba cu alta anvelopa cu DOTul afisat pe webshop.

Produsele primite defecte: 
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a TIREMAG S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca TIREMAG S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 
Produsele ce nu se afla in stocul fizic al societatii TireMag Srl si sunt aduse in baza unei ''comenzi ferme'' din partea cumparatorului nu se pot returna.

TIREMAG S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate si deteriorate pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa office@tiremag.ro sau pe fax completand formularul urmatorul: descarca formularul (click). Acest model are doar scop orientativ.