Se incarca...

Hotel anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia !!!

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu, TireMag va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

Servicii incluse in pret: 
- Etichetare
- Verificarea benzii de rulare
- Verificarea adancimii canelurilor
- Verificare carcasa
- Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta

Avantaje:
- Pastrarea in siguranta a anvelopelor
- Depozitarea intr-un mediu optim
- Economie de spatiu pentru depozitare
- Prelungirea duratei de viata a anvelopelor
- Linie telefonica speciala pentru urgente*

Preturi:
12" - 22" fara jante18 Lei
12" - 22" cu jante20 Lei

Perioada minima de depozitare: 6 luni (nu sunt acceptate exceptii). Perioada de facturare6 luni sau 12 luni. Plata se efectueaza in avans.

Ridicarea anvelopelor din Hotelul de Anvelope, se face doar pe baza de programare scrisa (mail). Predarea anvelopelor se efectueaza in maxim trei zile de la primirea mailului. Alternativ, Tiremag ofera servicii de montaj in Bucuresti intr-un service partener.